építészet : környezet : innováció

magyarországi események [14]

magyarországi szakmai események

Könyvek, rajzok, épületek

Magyar Péter építész "Könyvek, rajzok, épületek" című előadása a Magyar Építőművészek Szövetsége jubileumi közgyűlésén, 2017. május 29-én, hétfőn 14 órától a MÉSZ székház Kós termében. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.

VII. Szoborünnep 2017

Jön a magyar szobrászok és építészek, közszobrok, épületszobrászat ünnepe. Május 24 és 29 között Budapest-szerte a szobroké a főszerep. 

Folyamatos jövő konferencia

A MUT országos urbanisztikai konferenciáján az előadások és a kapcsolódó viták, párbeszédek hozzájárulnak ahhoz, hogy minél világosabban lássuk a korlátainkat és lehetőségeink körét. Május 31. 10 óra, Barabás Villa. 

X. Jubileumi Építész-KÉSZ-Regatta

2017 májusának utolsó hétvégéjén már a X. Építészregattához készülődhetnek a vitorlázást és a jó társaságot kedvelő építészek. Időpont: 2017. május 26-27-28.

Brain Bar Budapest 2017

2017-ben visszatér Európa legnagyobb jövőfesztiválja, a Brain Bar Budapest. A háromnapos eseményen ismét terítékre kerülnek a legizgalmasabb technológiai, üzleti, kulturális és politikai trendek, és közel ötven elismert személyiség ütközteti vízióját szerte a világból.