építészet : környezet : innováció

rendezvények [HU] [6]

nemzetközi szakmai rendezvények

Könyvek, rajzok, épületek

Magyar Péter építész "Könyvek, rajzok, épületek" című előadása a Magyar Építőművészek Szövetsége jubileumi közgyűlésén, 2017. május 29-én, hétfőn 14 órától a MÉSZ székház Kós termében. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.

VII. Szoborünnep 2017

Jön a magyar szobrászok és építészek, közszobrok, épületszobrászat ünnepe. Május 24 és 29 között Budapest-szerte a szobroké a főszerep. 

X. Jubileumi Építész-KÉSZ-Regatta

2017 májusának utolsó hétvégéjén már a X. Építészregattához készülődhetnek a vitorlázást és a jó társaságot kedvelő építészek. Időpont: 2017. május 26-27-28.

Brain Bar Budapest 2017

2017-ben visszatér Európa legnagyobb jövőfesztiválja, a Brain Bar Budapest. A háromnapos eseményen ismét terítékre kerülnek a legizgalmasabb technológiai, üzleti, kulturális és politikai trendek, és közel ötven elismert személyiség ütközteti vízióját szerte a világból.

A városok jövője a Brain Bar Budapesten

Barcelona, Helsinki, Tel Aviv és Prága innovátorai is Budapestre érkeznek Európa legnagyobb jövőfesztiváljára. A Brain Bar Budapest programján, június 2-án, városvezetők, építészek, designerek és kulturális aktivisták vitáznak majd a városok jövőjéről.